Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Hangzhou Aotuo Mechanical And Electrical Co., Ltd. 86- 571-88308146 info@hzaotuo.com
Εταιρικό Προφίλ Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα -

Hangzhou Aotuo Mechanical And Electrical Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

 • Κίνα Hangzhou Aotuo Mechanical And Electrical Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Hangzhou Aotuo Mechanical And Electrical Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Hangzhou Aotuo Mechanical And Electrical Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Hangzhou Aotuo Mechanical And Electrical Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Hangzhou Aotuo Mechanical And Electrical Co., Ltd.
 • Είδος Επιχείρησης

  Κατασκευαστής,Εξαγωγέας,Πωλητής

 • Κύρια Αγορά

  Νοτιοανατολική Ασία,Αφρική,Σε όλο τον κόσμο

 • Μάρκες

  Aotuo

 • Αριθμός Υπαλλήλων

  150~500

 • Ετήσιες πωλήσεις

  >22000000

 • Ιδρύθηκε Έτος

  2003

 • Εξαγωγή pc

  80% - 90%

Λάβετε προσφορά
Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο διαδίκτυο, να επικοινωνούμε.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν ή την πιο πρόσφατη προσφορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παρέχουμε περισσότερες υπηρεσίες.

επαφή

86- 571-88308146

Εισαγωγή

Η Hangzhou AOTUO Electromechanical Co., Ltd. (εφεξής Alto Co., Ltd.), που ιδρύθηκε το 2003, είναι μια εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που εστιάζει στη συνολική λύση της μεταφοράς λιμένων ξηρού χύδην φορτίου και στην έρευνα και ανάπτυξη, κατασκευή και υπηρεσία εξοπλισμού υψηλών προδιαγραφών για φόρτωση και εκφόρτωση λιμανιού ξηρού χύδην φορτίου, και είναι η αντιπρόεδρος της Ένωσης Προώθησης και Ανάπτυξης Χύδην Τσιμέντου της Κίνας, η προηγμένη ομάδα εργασιών τυποποίησης στην εθνική βιομηχανία μηχανημάτων δομικών υλικών, η μονάδα αντιπροέδρου της ο κλάδος logistics engineering της Zhejiang Mechanical Engineering Society, η προηγμένη επιχείρηση ευφυών προτύπων κατασκευής στην επαρχία Zhejiang και το επαρχιακό κέντρο Ε&Α της Zhejiang.

 

Η AOTUO Co., Ltd. βρίσκεται στη βάση Renhe, Qianjiang Development Zone, Yuhang District, Hangzhou, με μια σύγχρονη παραγωγική βάση που καλύπτει μια έκταση άνω των 50 στρεμμάτων, με την παραγωγική ικανότητα εκφορτωτών πλοίων που μπορούν να φορτώσουν και να εκφορτώσουν φορτίο 200.000 DWT χωρητικότητα.Τα κορυφαία προϊόντα είναι φιλικός προς το περιβάλλον και αποδοτικός εξοπλισμός σειρών εκφορτωτών και σταθμών μεταφοράς κοχλιωτών πλοίων, συμπεριλαμβανομένου του εκφορτωτήρα χύδην τσιμέντου, του εκφορτωτή βιδών προστασίας περιβάλλοντος, του εκφορτωτήρα κλίνκερ πλοίων, του φορτωτή πλοίων, του φορτωτή πλοίων, του συλλέκτη σκόνης, του εξοπλισμού μεταφοράς κ.λπ. , τα προϊόντα χρησιμοποιούνται στη φόρτωση και εκφόρτωση ξηρών υλικών χύδην σε αποβάθρες και θαλάσσια λιμάνια της ενδοχώρας.Το 2021, η AOTUO Co., Ltd. κέρδισε τον τίτλο της επιχείρησης τρίτου επιπέδου τυποποίησης παραγωγής ασφάλειας και η παραγωγή πραγματοποιήθηκε αυστηρά σύμφωνα με τα εθνικά και εταιρικά πρότυπα και η ποιότητα ήταν εγγυημένη.

 

Κίνα Hangzhou Aotuo Mechanical And Electrical Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Η AOTUO λαμβάνει την τεχνολογική έρευνα και ανάπτυξη ως πηγή επιχειρηματικής ανάπτυξης και συνεχίζει να επενδύει στην έρευνα και ανάπτυξη κάθε χρόνο και είναι ένα επαρχιακό κέντρο έρευνας και ανάπτυξης στην επαρχία Zhejiang.Μέχρι στιγμής, έχει περισσότερες από 70 ευρεσιτεχνίες, ευρεσιτεχνίες, ευρεσιτεχνίες, εμφάνιση και πνευματικά δικαιώματα λογισμικού και είναι επίσης η μονάδα σύνταξης που είναι υπεύθυνη για το JC/T 2575 "Bulk Cement Screw Ship Unloader Industry Standard", το οποίο έχει μοναδικά τεχνικά πλεονεκτήματα στον εκφορτωτήρα βιδών μεταποιητική βιομηχανία.Η Alto συνεχίζει να προχωρά και να προσπαθεί να είναι «πιο αποτελεσματική, πιο φιλική προς το περιβάλλον και πιο έξυπνη».

 

Κίνα Hangzhou Aotuo Mechanical And Electrical Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Τα τελευταία 20 χρόνια, η AOTUO Co., Ltd. έχει επικεντρωθεί στην έρευνα και την ανάπτυξη και την κατασκευή εκφορτωτών βιδωτών πλοίων και έχει γίνει μοντέλο «υποκατάστασης εγχώριων εισαγωγών», στον ποταμό Yangtze και σε άλλους ποταμούς της ενδοχώρας, στα λιμάνια, Αποστολή προϊόντων εκφόρτωσης πλοίων σε περισσότερες από 20 επαρχίες της Κίνας, το τέλειο σύστημα κατασκευής και εξυπηρέτησης, κέρδισε τον έπαινο των πελατών μας.Ενώ κατανοεί την εγχώρια αγορά, η AOTUO ακολουθεί επίσης στενά τον ρυθμό της διεθνούς ανάπτυξης, βελτιστοποιεί γρήγορα το λειτουργικό σύστημα, ενσωματώνει πλήρως τις έξυπνες έννοιες του βιομηχανικού Διαδικτύου και της προστασίας του περιβάλλοντος στη στρατηγική ανάπτυξης της εταιρείας και προετοιμάζεται για την επέκταση των αγορών στο εξωτερικό.

Κίνα Hangzhou Aotuo Mechanical And Electrical Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

Υπό την καθοδήγηση της εθνικής στρατηγικής του «One Belt and One Road», η εταιρεία εφαρμόζει μια παγκόσμια διάταξη, εξερευνά ενεργά τη διεθνή αγορά, εγκαθιδρύει σταδιακά συστήματα πωλήσεων και υπηρεσιών σε χώρες και περιοχές κατά μήκος του «One Belt and Road» και εξάγει εξοπλισμός και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που κατασκευάζονται στην Κίνα.Προς το παρόν, τα προϊόντα της εταιρείας έχουν εξαχθεί στην Αυστραλία, τις Φιλιππίνες, το Βιετνάμ, το Μπαγκλαντές και άλλες χώρες και γίνονται δεκτά καλά από τους πελάτες.

 

Οι μεγάλες χώρες είναι βαριά όπλα, φτιάχνοντας δυνατές χώρες.Ως σημαντικό μέρος της διαμετακόμισης ξηρών υλικών χύδην σε παγκόσμιους λιμένες, η Alto θα έχει κατά νου την εταιρική αποστολή, την πρωτοπορία και την καινοτομία και θα κινηθεί προς τον στρατηγικό στόχο να γίνει μια γνωστή μάρκα εκφορτωτών βιδωτών πλοίων.

Κίνα Hangzhou Aotuo Mechanical And Electrical Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

Όραμα της εταιρείας:

Αποκτήστε πελάτες με καινοτομία και εξυπηρέτηση και γίνετε η κορυφαία διεθνής μάρκα εκφορτωτών βιδωτών πλοίων που προτιμούν οι πελάτες.

 

Αποστολή της εταιρείας:

Δημιουργήστε μια παγκόσμια επιχείρηση αναφοράς για εξοπλισμό φόρτωσης και εκφόρτωσης ξηρού φορτίου χύδην, Κάντε τη λειτουργία χύδην υλικού στο λιμάνι πιο αποτελεσματική, πιο φιλική προς το περιβάλλον και πιο έξυπνη.

 

Βασικές αξίες της εταιρείας:

Αποκτήστε πελάτες, να είστε ειλικρινείς και αξιόπιστοι, να είστε ρεαλιστές και καινοτόμοι, να ενωθείτε και να συνεργαστείτε, να αναλάβετε την ευθύνη για τον αλτρουισμό, να συνεργαστείτε και να μοιραστείτε.

 

 

 

Ιστορία

Από τότε που η εταιρεία ανέπτυξε και παρήγαγε τον πρώτο υψηλής απόδοσης εκφορτωτήρα βιδωτού πλοίου στην Κίνα το 2003, η εταιρεία αύξησε συνεχώς τις επενδύσεις στην έρευνα και ανάπτυξη τεχνολογίας, έτσι ώστε τα υλικά φόρτωσης και εκφόρτωσης να έχουν επεκταθεί από το παραδοσιακό τσιμέντο, την ορυκτή σκόνη και την ιπτάμενη τέφρα σε άνθρακα, κλίνκερ, σιτηρά και λίπασμα, και συμμετείχε στη διαμόρφωση των προτύπων βιομηχανίας εκφόρτωσης κοχλιωτών πλοίων υψηλής απόδοσης της Κίνας.Ως κορυφαία επιχείρηση αποδοτικών εκφορτωτών βιδωτών πλοίων στην Κίνα, η HZA έχει υλοποιήσει με επιτυχία περισσότερους από 200 τερματικούς σταθμούς τσιμέντου.Η μέγιστη ικανότητα φόρτωσης και εκφόρτωσης ενός εξοπλισμού είναι μεγαλύτερη από 1000 Τ/ώρα και η μέγιστη ικανότητα φόρτωσης και εκφόρτωσης του πλοίου φτάνει τους 200.000 τόνους.

 

Το 2003
1. Με από κοινού χρηματοδότηση από έξι φυσικά πρόσωπα όπως ο Ji Guibo και ο Yuan Xikang, ιδρύθηκε η Hangzhou Alto Electromechanical Equipment Technology Co., Ltd.
2. Η πρώτη παρτίδα φορτωτών χύδην τσιμέντου έφυγε από το εργοστάσιο και ο 100ος φορτωτής χύδην τσιμέντου κατασκευάστηκε με επιτυχία τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους.
3. Ιδρύθηκε το πρώτο υποκατάστημα της Hangzhou Alto Electromechanical Equipment Technology Co., Ltd.

 

Το 2004
1. Η εταιρεία ίδρυσε μια ομάδα Ε & Α εκφορτωτών κοχλιωτών πλοίων και ανέπτυξε με επιτυχία έναν εκφορτωτήρα βιδών πλοίων 200 t/h
2. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας μεταφέρθηκαν στο Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Westlake.

 

Το 2005
1. Το πρώτο εκφορτωτικό πλοίου με κοχλία τέθηκε επιτυχώς σε λειτουργία στο εργοστάσιο και οι πωλήσεις της εταιρείας ξεπέρασαν τα 10 εκατομμύρια την ίδια χρονιά.
2. Ο φορτωτής χύδην κλίνκερ φεύγει από το εργοστάσιο

 

Το 2006
1. Εγκρίθηκε το εμπορικό σήμα "Alto".
2. Δημιουργήστε μια ομάδα έρευνας και ανάπτυξης εξοπλισμού έτοιμου κονιάματος

 

Το 2008
1. Η εταιρεία εξελέγη ως αντιπρόεδρος της Ένωσης Προώθησης και Ανάπτυξης Χύδην Τσιμέντου της Κίνας για πρώτη φορά και ως αναπληρωτής διευθυντής της Επαγγελματικής Επιτροπής Τεχνολογίας Εξοπλισμού της Ένωσης Προώθησης και Ανάπτυξης Χύδην Τσιμέντου της Κίνας.

 

Το 2009
1. Τέθηκε επίσημα σε λειτουργία η πρώτη συνηθισμένη γραμμή παραγωγής έτοιμου κονιάματος.

 

Το 2010
1. Η «γραμμή παραγωγής έτοιμου κονιάματος χωρίς απόβλητα υψηλής απόδοσης» πέρασε την αξιολόγηση των επαρχιακών νέων προϊόντων στην επαρχία Zhejiang και η απόδοση των πωλήσεων την ίδια χρονιά ξεπέρασε με επιτυχία το όριο των 100 εκατομμυρίων.

 

Το 2011
1. Ιδρύθηκε το δεύτερο υποκατάστημα της Hangzhou Alto Electromechanical Equipment Technology Co., Ltd.
Ο φορητός αποφορτωτής σκαφών με κοχλία 2.500 τόνων/ώρα και το στεγνωτήριο τριών επιστροφών αναπτύχθηκαν με επιτυχία και κέρδισαν το όνομα "Ετήσιο Επαρχιακό Επίτευγμα Επιστημονικής Έρευνας"
3. Κέρδισε το "2011 China Mortar Industry Top Ten Supplier Innovation Award"

 

Το 2012
Το πλήρες σετ εξοπλισμού της γραμμής παραγωγής έτοιμου κονιάματος με κλίμακα 12.000 τόνων/έτος και άνω αναπτύχθηκε με επιτυχία και βαθμολογήθηκε ως "ο πρώτος σημαντικός τεχνικός εξοπλισμός στην πόλη Hangzhou"
 
Το 2013
1. Το γραφείο της εταιρείας εγκαταστάθηκε επίσημα στην προηγμένη παραγωγική βάση Renhe και το νέο εργοστάσιο καλύπτει έκταση 50,17 στρεμμάτων.
2. Κυκλοφόρησε η πρώτη παρτίδα δύο ψεκαστικών μηχανημάτων «Otom» που αναπτύχθηκαν ανεξάρτητα από την εταιρεία.
 

Το 2014
1. Η Hangzhou Alto Electromechanical Equipment Technology Co., Ltd. εισήχθη με επιτυχία στον πίνακα καινοτομίας του Zhejiang Equity Exchange Center.
2. Ο πλοιοφόρος εκφορτωτής πλοίων τέθηκε σε λειτουργία ομαλά

 

Το 2015
1. Η Hangzhou Alto Electromechanical Equipment Technology Co., Ltd. εξαγόρασε εξ ολοκλήρου τη Hangzhou Bulk Material Unloading Equipment Co., Ltd. και τη Hangzhou Alto Technology Co., Ltd., θέτοντας γερές βάσεις για την εισαγωγή της εταιρείας στο χρηματιστήριο.
2. Η Hangzhou Alto Electromechanical Equipment Technology Co., Ltd. κέρδισε τον τίτλο της «επιχείρησης κατασκευής εξοπλισμού έτοιμου κονιάματος τριών αστέρων» στην Κίνα.
3. Καινοτόμο κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας προϊόν μηχανικό σύστημα μεταφοράς εκφόρτωσης βιδών κατά της υπερχείλισης φόρτωσης πλοίου που τέθηκε με επιτυχία στην παραγωγή

 

Το 2016
1. Η Hangzhou Alto Electromechanical Equipment Technology Co., Ltd. ανέλαβε την αναδιάρθρωση σε Hangzhou Alto Electromechanical Technology Co., Ltd.
2. Το Alto μπήκε επίσημα στη νέα τρίτη έκδοση της χώρας, ξεκινώντας ένα νέο ταξίδι
Ο κοχλιοφόρος εκφορτωτής πλοίων 3.800 t/h αναπτύχθηκε με επιτυχία

 

Το 2017
ιδρύθηκε η Alto Supply Chain Co., Ltd

 

Το 2018
1. Αναπτύχθηκε με επιτυχία και τέθηκε σε λειτουργία ο πρώτος εκφορτωτής βιδών.
2. Η υπογραφή έργων στην Αυστραλία και τις Φιλιππίνες σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη της στρατηγικής Belt and Road της εταιρείας

 

Το 2019
1. Το φιλικό προς το περιβάλλον σύστημα εκφόρτωσης άνθρακα έχει αναπτυχθεί επιτυχώς

 

Το 2020
1. Αναπτύχθηκε με επιτυχία ο εκφορτωτής κοχλιοφόρου πλοίου χωρίς ενδιάμεση υποστήριξη

 

Το 2021
1. Βιδωτό ανυψωτικό, γενική πνευματική κεφαλή χύδην, μηχάνημα φόρτωσης χωρίς σκόνη, ηλεκτρονικό σύστημα καθαρισμού που αναπτύχθηκε με επιτυχία

 

Το 2022
1. Ο φορητός μηχανισμός εκφόρτωσης πλοίων με κοχλία και ο εκφορτωτής πλοίων κλίνκερ έχουν αναπτυχθεί με επιτυχία

Υπηρεσία

Η επιχείρηση είναι δεσμευμένη στη γενική λύση για ποικίλο ξηρό μαζικό υλικών του περιβάλλοντος σύστημα μεταφοράς προστασίας ευφυές, να παρέχει το γενικό σχέδιο και να αναλάβει τα προγράμματα EPC.

 

 

Οι πελάτες μας

 

Κίνα Hangzhou Aotuo Mechanical And Electrical Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Η ομάδα μας

 

 

 

Ομάδα πωλήσεων

 

 

 

Το εμπορικό κέντρο Alto έχει δύο τμήματα, το εσωτερικό εμπορικό τμήμα και το τμήμα διεθνούς μάρκετινγκ. Διατηρώντας ένα υψηλό μερίδιο εγχώριας αγοράς, συνεχίζει να επεκτείνει τη διεθνή επιχείρησή του. Εδώ, υπάρχουν πολλά elites στη βιομηχανία που έχουν και τις ικανότητες επαγγελματικής γνώσης και επιχειρήσεων, τις σπονδυλικές στήλες πωλήσεων στη βιομηχανία πωλήσεων για περισσότερο από 20 έτη, και μια νέα και ενεργητική δύναμη. Σαν πρώτη γραμμή στην αγορά, θεωρούν την απόδοση ως ζήτηση αξιοπρέπειας, ικανοποίησης πελατών και στην αγορά ως στόχο, μόνος-pressurization, συνεχή βελτίωση, και καλύτερα προϊόντα για τους πελάτες με το επαγγελματικότερες πνεύμα και την αφιέρωση.

 

Κίνα Hangzhou Aotuo Mechanical And Electrical Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

Τεχνική ομάδα

 

 

Μέσω περισσότερο από δέκα ετών συσσωρευμένων μεταρρυθμίσεων, η τεχνική ομάδα της επιχείρησης έχει αναπτυχθεί σε μια βαθμιαία τεχνική ομάδα με πέντε ταγματάρχες (μηχανικός, ηλεκτρικός, τσιμέντο, χάλυβας, υδραυλικός) και τις δωδεκάδες των ανθρώπων. Αποτελείται από διάφορους καθηγητής-ισόπεδους ανώτερους μηχανικούς, ανώτερους μηχανικούς, περισσότερους από 20 μηχανικούς, και διάφορους βοηθητικούς μηχανικούς. Συγχρόνως, η επιχείρηση συνεργάζεται με σημαντικά κολλέγια, τα ιδρύματα σχεδίου και τους κοινωνικούς εμπειρογνώμονες βιομηχανίας για να εξασφαλίσει τη συνεχή αναβάθμιση της τεχνολογίας της επιχείρησης. Επανάληψη.

Σαν βασισμένη στην τεχνολογία και Ε&Α-προσανατολισμένη στον επιχείρηση, η έμφαση της επιχείρησης στην τεχνολογία είναι προφανής σε όλοι. Όλα τα μέλη του τεχνικού τμήματος θα εργαστούν μαζί για να παραδώσουν τις ικανοποιητικές απαντήσεις στους πελάτες και τις επιχειρήσεις.

 

Κίνα Hangzhou Aotuo Mechanical And Electrical Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

 

 

Ομάδα εφαρμοσμένης μηχανικής

 

 

Η ομάδα εφαρμοσμένης μηχανικής χρησιμεύει ως η τελική οργάνωση εκτέλεσης της επιχείρησης και κρατά μια σημαντική αποστολή εργασίας. Η ομάδα εφαρμοσμένης μηχανικής της επιχείρησης έχει μια ομάδα πεπειραμένων μηχανικών και τεχνικών, και η διαδικασία κατασκευής ακολουθεί αυστηρά το σύστημα διαχείρισης ελέγχου εφαρμοσμένης μηχανικής. Να συνεχίσει και να μην παρατήσει κάθε λεπτομέρειας είναι ο σκοπός της εργασίας τους. Η ικανοποίηση πελατών είναι η μέγιστη ευτυχία τους.

 

Κίνα Hangzhou Aotuo Mechanical And Electrical Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

 

Ομάδα παραγωγής

 

Η ομάδα παραγωγής των μετοχών Alto αποτελείται από σχεδόν 100 εργαζομένους παραγωγής, της οποίας εργασία 20% στην επιχείρηση ή τη βιομηχανία για περισσότερο από 10 έτη. Η ομάδα έχει 6 επικυρωμένους AWS οξυγονοκολλητές, 10 ανώτερους οξυγονοκολλητές, 2 ανώτερους συναρμολογητές, 4 ανώτερους μηχανικούς και άλλα ταλέντα υψηλής τεχνολογίας.

Ο εξοπλισμός επεξεργασίας εργαστηρίων είναι πλήρως εξοπλισμένος για να ικανοποιήσει τις διάφορες ανάγκες επεξεργασίας. Το εργαστήριο εφάρμοσε λεπτομερώς το διοικητικό πρότυπο 6S. Εμμένουμε πάντα στην πολιτική ποιοτικής διαχείρισης «πελάτης-κεντροθετημένος, τελειότητα, ποτέ στάση» για να βελτιώσουμε συνεχώς τη ικανοποίηση πελατών.

 

Κίνα Hangzhou Aotuo Mechanical And Electrical Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

 

 

Κάθε μέρα, ελπίζουμε για έναν υψηλότερο και μακρύτερα ένα μέλλον, προωθούμε και επανακτάμε την εμπιστοσύνη. Η ομαδική εργασία είναι η εγγύηση της επιτυχίας, και

η εστίαση μας βελτιώνει. Έχουμε μια ομάδα ανώτερων μηχανικών που ήταν στην επιχείρηση για περισσότερο από δέκα έτη, και έχουμε επίσης τις νέες και ενεργητικές νέες γενιές. Όταν οι τεχνικοί κύριοι συλλέγουν μαζί, θα δημιουργήσει βεβαίως τα θαύματα. Είμαστε ευτυχείς να δεχτούμε τις νέες προκλήσεις και να θεωρήσουμε που αύριο θα είναι ακόμα καλύτερες!

 

Κίνα Hangzhou Aotuo Mechanical And Electrical Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4