Hangzhou Aotuo Mechanical And Electrical Co., Ltd. 86- 571-88308146 info@hzaotuo.com
500DWT-100000DWT Orbital Mobile Screw Unloader Efficient Environmentally Friendly

500DWT-100000DWT Orbital Mobile Screw Unloader Αποτελεσματικός φιλικός προς το περιβάλλον

 • Υψηλό φως

  τροχιακός φορητός εκφορτωτής βιδών

  ,

  500 DWT Mobile Screw Ship Unloader

  ,

  30° up Mobile Screw Ship Unloader

 • Τοποθετώντας τρόπος
  Τροχιά
 • Τύπος σκαφών Dockable
  500-100000DWT
 • Παραγωγή
  150~1500t/h (από το τσιμέντο)
 • Οριζόντια γωνία περιστροφής βραχιόνων οριζόντια
  -135 ° ~ 0 ° ~ +135 °
 • Οριζόντια γωνία πισσών βραχιόνων
  30° κάτω, 30° επάνω
 • Κατανάλωση ενέργειας
  <0>
 • Τόπος καταγωγής
  Hangzhou της Κίνας
 • Μάρκα
  AOTUO
 • Αριθμό μοντέλου
  Atxl-β
 • Ποσότητα παραγγελίας min
  1 σύνολο

500DWT-100000DWT Orbital Mobile Screw Unloader Αποτελεσματικός φιλικός προς το περιβάλλον

Ο εκφορτωτής πλοίων ATXL-B υιοθετεί τη μέθοδο τροχιακής κίνησης.Η συσκευή εκφόρτωσης του κοχλιοφόρου πλοίου έχει ένα κινητό κάθισμα πόρτας που μπορεί να περπατήσει διαμήκως στην τροχιά της προβλήτας.Μπορεί να εκτελέσει εργασίες εκφόρτωσης κατά τη διάρκεια της κίνησης.Όταν το φορτηγό πλοίο είναι ελλιμενισμένο, ο εκφορτωτής του πλοίου μπορεί να κινηθεί ενεργά.Η αποθήκη έχει ολοκληρώσει την εκφόρτωση και η κινητικότητα είναι εξαιρετική.

 

 

Χωρητικότητα 400~1500t/h (υπολογισμένο με το χύμα του άνθρακα)
Ισχύων τύπος πλοίου 800~50000 DWT
Οριζόντιος βραχίονας οριζόντια γωνία περιστροφής ±135°
Οριζόντια γωνία κλίσης βραχίονα 30° για ανύψωση και 30° για ανίχνευση προς τα κάτω
Κάθετη γωνία αιώρησης του βραχίονα 30° για εσωτερική αιώρηση και 40° για εξωτερική αιώρηση
Κατανάλωση ενέργειας <1 kWh/t
Θόρυβος ≤ 80dB
Συγκέντρωση εκπομπών σκόνης ≤ 10 Mg/M³

 

Αντικείμενα χωρίς δυνατότητα φόρτωσης:σκόνη και κοκκώδη υλικά χύδην όπως τσιμέντο, ορυκτή σκόνη, ιπτάμενη τέφρα, λίπασμα και δημητριακά.
Χαρακτηριστικά:
1. Ανθεκτικά στη φθορά: Τα ξηρά χύδην υλικά σε σκόνη είναι διαφορετικά από άλλα είδη υλικών.Λόγω των χαρακτηριστικών της μεταφοράς με κοχλία υψηλής ταχύτητας, οι σπειροειδείς λεπίδες και το τοίχωμα του σπειροειδούς σωλήνα δεν έχουν σχεδόν φθαρεί και μόνο μερικοί από τους ενδιάμεσους άξονες σύνδεσης και τα εξαρτήματά τους του βιδωτού μεταφορέα είναι εξαρτήματα που έχουν απαιτήσεις αντοχής στη φθορά.Ο ενδιάμεσος άξονας εκφόρτωσης κοχλιοφόρου πλοίου τύπου ATXL και τα εξαρτήματά του είναι κατασκευασμένα από υλικά κραμάτων υψηλής αντοχής στη φθορά με μια σειρά κατοχυρωμένων τεχνολογιών και εντοιχισμένα με σωματίδια καρβιδίου, με διάρκεια ζωής άνω του 1 εκατομμυρίου τόνων.


2. Αποδοτικό: Η ειδική συσκευή ανάκτησης υψηλής απόδοσης και η βίδα υψηλής ταχύτητας χρησιμοποιούνται για τη συνεχή ανύψωση και μεταφορά υλικών.Το ύψος του υπόλοιπου υλικού στην καμπίνα είναι ≤250mm, η μέγιστη ικανότητα εκφόρτωσης είναι 1500 τόνοι/ώρα και η μέση λειτουργική απόδοση είναι μεγαλύτερη από 70%.


3. Εξοικονόμηση ενέργειας: Λόγω της συνέχειας της μεταφοράς υλικού του εκφορτωτήρα κοχλιοφόρου πλοίου, είναι εύκολο να πραγματοποιηθεί η όλη διαδικασία ελέγχου κλειστού βρόχου και αυτόματης ρύθμισης από το άκρο ανάκτησης έως το άκρο εκφόρτωσης, έτσι ώστε ο εκφορτωτής πλοίου να είναι πάντα στην καλύτερη λειτουργική κατάσταση.Ελαχιστοποιήστε την απώλεια άεργης ενέργειας, έτσι ώστε η κατανάλωση ενέργειας της μονάδας να είναι μεταξύ 0,5-0,7 KWH/h, φτάνοντας το επίπεδο εξοικονόμησης ενέργειας.


4. Προστασία του περιβάλλοντος: Ο εκφορτωτής κοχλιοφόρου πλοίου διαθέτει ένα εντελώς κλειστό σύστημα μεταφοράς.Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, δεν θα υπάρχει διαρροή υλικού και η επίδραση της σκόνης ελέγχεται αυστηρά στο ελάχιστο, γεγονός που μπορεί να πληροί τα λιμενικά πρότυπα και τα εθνικά πρότυπα εκπομπών.Επιπλέον, μπορεί να επιλεγεί μια συσκευή καταστολής σκόνης ανάκτησης για να ελαχιστοποιήσει τη σκόνη που πετάει κατά τη διαδικασία ανάκτησης.

 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ AOTUO

 

Η AOTUO Co., Ltd. βρίσκεται στη βάση Renhe, Qianjiang Development Zone, Yuhang District, Hangzhou, με μια σύγχρονη παραγωγική βάση που καλύπτει μια έκταση άνω των 50 στρεμμάτων, με την παραγωγική ικανότητα εκφορτωτών πλοίων που μπορούν να φορτώσουν και να εκφορτώσουν φορτίο 200.000 DWT χωρητικότητα.Τα κορυφαία προϊόντα είναι φιλικός προς το περιβάλλον και αποδοτικός εξοπλισμός σειρών εκφορτωτών και σταθμών μεταφοράς κοχλιωτών πλοίων, συμπεριλαμβανομένου του εκφορτωτήρα χύδην τσιμέντου, του εκφορτωτή βιδών προστασίας περιβάλλοντος, του εκφορτωτήρα κλίνκερ πλοίων, του φορτωτή πλοίων, του φορτωτή πλοίων, του συλλέκτη σκόνης, του εξοπλισμού μεταφοράς κ.λπ. , τα προϊόντα χρησιμοποιούνται στη φόρτωση και εκφόρτωση ξηρών υλικών χύδην σε αποβάθρες και θαλάσσια λιμάνια της ενδοχώρας.Το 2021, η AOTUO Co., Ltd. κέρδισε τον τίτλο της επιχείρησης τρίτου επιπέδου τυποποίησης παραγωγής ασφάλειας και η παραγωγή πραγματοποιήθηκε αυστηρά σύμφωνα με τα εθνικά και εταιρικά πρότυπα και η ποιότητα ήταν εγγυημένη.

 

China Hangzhou Aotuo Mechanical And Electrical Co., Ltd. company profile 1

 

Τα τελευταία 20 χρόνια, η AOTUO Co., Ltd. έχει επικεντρωθεί στην έρευνα και την ανάπτυξη και την κατασκευή εκφορτωτών βιδωτών πλοίων και έχει γίνει μοντέλο «υποκατάστασης εγχώριων εισαγωγών», στον ποταμό Yangtze και σε άλλους ποταμούς της ενδοχώρας, στα λιμάνια, Αποστολή προϊόντων εκφόρτωσης πλοίων σε περισσότερες από 20 επαρχίες της Κίνας, το τέλειο σύστημα κατασκευής και εξυπηρέτησης, κέρδισε τον έπαινο των πελατών μας.Ενώ κατανοεί την εγχώρια αγορά, η AOTUO ακολουθεί επίσης στενά τον ρυθμό της διεθνούς ανάπτυξης, βελτιστοποιεί γρήγορα το λειτουργικό σύστημα, ενσωματώνει πλήρως τις έξυπνες έννοιες του βιομηχανικού Διαδικτύου και της προστασίας του περιβάλλοντος στη στρατηγική ανάπτυξης της εταιρείας και προετοιμάζεται για την επέκταση των αγορών στο εξωτερικό.

China Hangzhou Aotuo Mechanical And Electrical Co., Ltd. company profile 2

 

 

Όραμα της εταιρείας:

Αποκτήστε πελάτες με καινοτομία και εξυπηρέτηση και γίνετε η κορυφαία διεθνής μάρκα εκφορτωτών βιδωτών πλοίων που προτιμούν οι πελάτες.

 

Αποστολή της εταιρείας:

Δημιουργήστε μια παγκόσμια επιχείρηση αναφοράς για εξοπλισμό φόρτωσης και εκφόρτωσης ξηρού φορτίου χύδην, Κάντε τη λειτουργία χύδην υλικού στο λιμάνι πιο αποτελεσματική, πιο φιλική προς το περιβάλλον και πιο έξυπνη.

 

Βασικές αξίες της εταιρείας:

Αποκτήστε πελάτες, να είστε ειλικρινείς και αξιόπιστοι, να είστε ρεαλιστές και καινοτόμοι, να ενωθείτε και να συνεργαστείτε, να αναλάβετε την ευθύνη για τον αλτρουισμό, να συνεργαστείτε και να μοιραστείτε.